Veelgestelde vragen

 • Ik zou graag met iemand buiten mijn bedrijf willen praten over mijn loopbaan. Kan ik hiervoor bij OOMT terecht?

  Ook je loopbaan kan zo nu en dan een onderhoudsbeurt gebruiken. Bijvoorbeeld als je je afvraagt of je taken wel bij je passen. Of als je wilt doorgroeien. Vraag gerust een vrijblijvend gesprek met een OOMT-coach. Samen met hem of haar bepaal je wat je doel is en welke stappen je kunt gaan zetten. De OOMT-coaches zijn gespecialiseerd in de mobiliteitsbranche, dus weten wat er speelt in jouw werk. En coaching is vertrouwelijk. Je werkgever hoeft er niets van te weten als jij dat niet wilt. Vraag een vrijblijvend gesprek aan via de OOMT Servicedesk op 0800 – 0155. Of stuur een mail naar info@oomt.nl. Wij nemen dan binnen enkele werkdagen contact met je op.

 • Hoe kom ik erachter of mijn werkgever is aangesloten bij OOMT?

  Neem hiervoor contact op met de OOMT Servicedesk op telefoonnummer 0800 – 0155 of stuur een mail naar servicedesk@oomt.nl. Geef ons je naam en werkgeversnaam door, dan zoeken wij het graag voor je uit. Ook kun je het vragen aan je werkgever. Alle bedrijven die bij OOMT aangesloten zijn, betalen elk kwartaal een premienota. Op die nota staat de premie onder de beschrijving ‘SFMvT’. Staat hier een bedrag achter? Dan draagt je werkgever af aan OOMT en heb jij recht op bijvoorbeeld OOMT-coaching.

 • Hoe kan ik met mijn leidinggevende in gesprek gaan over mijn functioneren?

  Het functioneringsgesprek en het beoordelingsgesprek vormen samen de gesprekkencyclus. Het is een manier om er samen met je leidinggevende voor te zorgen dat je goed functioneert. Het heet ook wel ‘beoordelingscyclus’. Een derde gesprek waar je minder vaak over hoort, is het planningsgesprek. Dat heb je aan de start van het jaar, om jouw doelen voor het komende jaar te stellen. Hier vind je handige tips, goede gespreksonderwerpen en tools voor dergelijke gesprekken.

 • Hoe combineer ik mijn leermeesterschap met mijn drukke baan?

  Dit dilemma zal je als leermeester herkennen: enerzijds wil je op volle snelheid kunnen werken. Anderzijds wil je je leerling genoeg uitleg geven. OOMT ondersteunt je hierin, met Regionale Praktijk Trainingen (RPT). Tijdens deze trainingen gaan externe opleiders van Innovam dieper in op de lesstof. Dat verlicht je taak als leermeester, en je leerlingen zijn beter inzetbaar dankzij de extra uitleg.

image description

Kom je er niet helemaal uit?

Geen probleem. Wij helpen je vinden wat je zoekt. Gebruik onze zoekfunctie eens of stel je vraag aan een van onze medewerkers!

Bel ons!
image description

Directe informatie

Kom je er niet helemaal uit? Bel ons of probeer eens de zoekfunctie uit!

Contactinformatie

 • Telnr. 0800 0155
 • Email: servicedesk@oomt.nl

Zoekfunctie gebruiken

Zoekfunctie gebruiken

Mis niets

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.
 • DD dash MM dash JJJJ
 • Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.

Bedankt, uw aanvraag wordt verwerkt
Voordat je vertrekt...

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.