Medewerker > ontwikkeling & groeien in je werk Salaris en andere personeelszaken

Salaris en andere personeelszaken

Weet jij hoe je van een functioneringsgesprek een écht succes maakt, waardoor je groeit in je werk? En hoe je erachter komt hoeveel pensioen je hebt opgebouwd? Dat vind je allemaal op deze site: het gereedschap voor het onderhoud van je loopbaan.

revisie-30

Groeien en verder komen

Ook al ga je vaak met plezier naar je werk, het kan gebeuren dat je dingen wilt veranderen of meer uitdaging in je werk wilt. Hoe pak je zoiets aan? Ga in gesprek met je werkgever hierover. Op deze pagina vind je een aantal handige tips hiervoor, bijvoorbeeld over het voeren van een goed functioneringsgesprek. Het is hierbij belangrijk dat je je goed voorbereidt. Want je kunt natuurlijk afwachten waar je leidinggevende mee komt, maar je kunt juist ook met eigen onderwerpen en doelen het gesprek in gaan. En wil je eens met iemand buiten je werk sparren over jouw toekomst, doelen en mogelijkheden? Maak dan een afspraak met een OOMT-coach voor een vrijblijvend gesprek.

image description

Kom je er niet helemaal uit?

Geen probleem. Wij helpen je vinden wat je zoekt. Gebruik onze zoekfunctie eens of stel je vraag aan een van onze medewerkers!

Bel ons!
image description

Directe informatie

Kom je er niet helemaal uit? Bel ons of probeer eens de zoekfunctie uit!

Contactinformatie

  • Telnr. 0800 0155
  • Email: servicedesk@oomt.nl

Zoekfunctie gebruiken

Zoekfunctie gebruiken

Mis niets

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.

Bedankt, uw aanvraag wordt verwerkt
Voordat je vertrekt...

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.