Onderzoeken

Onze branche is continu in beweging. Daarom onderzoekt OOMT regelmatig wat de nieuwste ontwikkelingen zijn, en waar behoefte aan is in de branche. Zo kun je op tijd inspelen op veranderingen in de markt, met bijvoorbeeld bijscholing of coaching.

fiets-08

Trends en ontwikkelingen

OOMT onderzoekt regelmatig welke trends en ontwikkelingen impact hebben op onze branche en helpt jou om op tijd in te spelen op alle veranderingen. In de onderzoeken van OOMT staat de rol van de mens centraal: wat betekenen de ontwikkelingen concreet voor jou als medewerker in de branche? Zo laat OOMT jou zien dat het nodig is om jezelf te blijven te ontwikkelen, vitaal te blijven en te blijven werken aan je inzetbaarheid.

In het onderzoek ‘Nieuw Werk‘ kijkt OOMT welke nieuwe functies en werkzaamheden er ontstaan door alle innovaties in onze branche. OOMT vertaalt de nieuwe werkzaamheden naar concrete taakomschrijvingen, vaardigheden en talenten, waardoor jij als vakmens hierop kunt inspelen.

Ook in het onderzoek ‘Technische beroepen in 2025’ zie je dat de inhoud van het vak van autotechnici verandert. Want door het toenemende gebruik van elektronica en communicatiesystemen in auto’s is er steeds meer hoger geschoold technisch personeel nodig.

Het onderzoek ‘Vernieuwend naar de toekomst’ geeft inzicht in de trends in de tweewielerbranche. Het geeft concrete antwoorden op vragen als: Hoe ga je met de veranderingen om? Welke vaardigheden heb je in de toekomst nodig? En wat betekent dit voor jou?

Je ziet dus in elk onderzoek naar onze sector terugkomen dat er veel gaat veranderen. Het is dan ook belangrijk om hier op tijd op in te spelen. Wist je dat je via OOMT gebruik kunt maken van OOMT-coaching? Je spreekt dan met een expert in je branche over de uitdagingen en mogelijkheden in jouw loopbaan. OOMT-coaching is gratis voor medewerkers van mobiliteitsbedrijven die zijn aangesloten bij OOMT.

image description

Kom je er niet helemaal uit?

Geen probleem. Wij helpen je vinden wat je zoekt. Gebruik onze zoekfunctie eens of stel je vraag aan een van onze medewerkers!

Bel ons!
image description

Directe informatie

Kom je er niet helemaal uit? Bel ons of probeer eens de zoekfunctie uit!

Contactinformatie

  • Telnr. 0800 0155
  • Email: servicedesk@oomt.nl

Zoekfunctie gebruiken

Zoekfunctie gebruiken

Mis niets

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.

Bedankt, uw aanvraag wordt verwerkt
Voordat je vertrekt...

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.