Medewerker > ontwikkeling & groeien in je werk Hoe ontwikkel jij jezelf als leermeester?

Hoe ontwikkel jij jezelf als leermeester?

Heb jij zin om je kennis door te geven? Iedere medewerker kan in principe leermeester worden. Het belangrijkste is dat je als medewerker bij een erkend leerbedrijf werkt, of bij een bedrijf dat erkend leerbedrijf wil worden. En natuurlijk dat je het leuk vindt om te doen!

auto-13

Leerlingen begeleiden

In onze branche zijn ruim 7.000 vakmensen ook leermeester. Zij dragen dag-in-dag-uit bij aan de ontwikkeling van hun leerlingen: de vakmensen van de toekomst. Als leermeester deel je kennis en begeleid je de leerlingen, zodat zij kunnen uitgroeien tot echte vakmensen. Een verantwoordelijke taak, waarbij de kwaliteit van jou als leermeester medebepalend is. Daarom ondersteunt OOMT jou graag bij je ontwikkeling als leermeester. Met praktijktrainingen die het werk van leermeesters verlichten, bijvoorbeeld.

image description

Kom je er niet helemaal uit?

Geen probleem. Wij helpen je vinden wat je zoekt. Gebruik onze zoekfunctie eens of stel je vraag aan een van onze medewerkers!

Bel ons!
image description

Directe informatie

Kom je er niet helemaal uit? Bel ons of probeer eens de zoekfunctie uit!

Contactinformatie

  • Telnr. 0800 0155
  • Email: servicedesk@oomt.nl

Zoekfunctie gebruiken

Zoekfunctie gebruiken

Mis niets

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.

Bedankt, uw aanvraag wordt verwerkt
Voordat je vertrekt...

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.