Erkenning van je vaardigheden

Niet alle vakmensen leren even eenvoudig in de schoolbanken. Bovendien hebben veel mensen hun vak in de praktijk geleerd, binnen het bedrijf. Het kan dus zijn dat jij wel de kennis hebt, maar dat niet kunt aantonen met een diploma. Gelukkig heeft OOMT daar oplossingen voor.

Motoren-06

Praktijkleren

De basis voor jouw ontwikkeling is het erkennen van wat je al hebt geleerd in de praktijk, maar wat je niet kunt aantonen met een diploma. Als jij je vaardigheden laat erkennen, krijgen jij en je werkgever een goed beeld van wat jij al weet en kunt en kan je op basis hiervan samen kijken wat jij verder nog wilt ontwikkelen. Heb je hierbij hulp nodig? Maak dan eens een vrijblijvende afspraak met een van onze OOMT-coaches . Zij kunnen bijvoorbeeld samen met jou een ontwikkelingsplan maken, waarmee je snel je doelen bereikt.

image description

Kom je er niet helemaal uit?

Geen probleem. Wij helpen je vinden wat je zoekt. Gebruik onze zoekfunctie eens of stel je vraag aan een van onze medewerkers!

Bel ons!
image description

Directe informatie

Kom je er niet helemaal uit? Bel ons of probeer eens de zoekfunctie uit!

Contactinformatie

  • Telnr. 0800 0155
  • Email: servicedesk@oomt.nl

Zoekfunctie gebruiken

Zoekfunctie gebruiken

Mis niets

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.

Bedankt, uw aanvraag wordt verwerkt
Voordat je vertrekt...

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.