leidinggevende > coaching & ontwikkeling van jou en je team Werken aan de ontwikkeling van jou en je team

Werken aan de ontwikkeling van jou en je team

Als leidinggevende weet jij als geen ander dat jouw team de sleutel is voor het succes van je bedrijf. Daarom is het belangrijk dat zij zich blijven ontwikkelen. Maar zelf loop je ook wel eens ergens tegen aan. Je wilt bijvoorbeeld weten hoe je goed sturing kunt geven aan je medewerkers. Of hoe je hen meekrijgt als je een nieuwe koers gaat varen.

 

revisie-26

De sleutel tot succes 

Bij teamontwikkeling draait het erom hoe een team beter kan samenwerken, hoe ze gastvrijheid samen beter op de kaart kunnen zetten en gezamenlijk kunnen werken aan het inzetbaar blijven van het hele team. OOMT kan jou helpen bij de ontwikkeling van je team met concrete tools en bijeenkomsten.

Zo organiseren wij workshops voor teambuilding. Hierdoor leert jouw team elkaar, buiten de normale werkroutine om, een stuk beter kennen. Dit kan een positief effect hebben op de onderlinge samenwerking.

Zelf kun je misschien ook wel wat hulp gebruiken. Als je een verandering wil doorvoeren bijvoorbeeld. Want hoe krijg je dan je team mee? Met goed leiderschap kun je het beste uit je team halen.

Jij kan ook samen met je team een slag maken in de gastvrijheid. Nu de klant voor onderhoud veel meer keuzes heeft en voor aankoop veel online zoekt en minder in de showroom komt, wordt gastvrijheid belangrijker dan ooit. Maar hoe pak jij dat aan, zodat je hele team de klant als koning ziet? Ook hier kan OOMT bij helpen door een mysterybezoek en coachingsgesprek van een gastvrijheidscoach.
image description

Kom je er niet helemaal uit?

Geen probleem. Wij helpen je vinden wat je zoekt. Gebruik onze zoekfunctie eens of stel je vraag aan een van onze medewerkers!

Bel ons!
image description

Directe informatie

Kom je er niet helemaal uit? Bel ons of probeer eens de zoekfunctie uit!

Contactinformatie

  • Telnr. 0800 0155
  • Email: servicedesk@oomt.nl

Zoekfunctie gebruiken

Zoekfunctie gebruiken

Mis niets

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.

Bedankt, uw aanvraag wordt verwerkt
Voordat je vertrekt...

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.