Alles over HR voor leidinggevenden

Als werkgever in de motorvoertuigen- en tweewielerbranche weet je: alleen met de juiste hulpmiddelen behaal je een voorsprong in de markt. Daarom geven we je graag alle gereedschappen die je als werkgever nodig hebt om je doelen te overtreffen. Van tips voor de gesprekkencyclus met je team tot informatie over de cao en de Bedrijfsraad.

 

Motoren-26

Kwestie van goed werkgeverschap

Om de juiste medewerkers aan te nemen en voor je bedrijf te behouden, is het van belang een praktisch en passend personeelsbeleid te hebben. Dit geldt net zo goed voor een kleine garage als voor een groot bedrijf. Is het HR-beleid van jouw bedrijf op orde? Weten jouw medewerkers waar zij terecht kunnen met vragen over hun ontwikkeling? En is er binnen je bedrijf aandacht en tijd voor beoordelings- en functioneringsgesprekken? OOMT heeft een praktisch pakket aan hulpmiddelen die je ondersteunen in het werkgeverschap binnen jouw bedrijf.  Van tips voor de gesprekkencyclus met je team tot informatie over de cao en de Bedrijfsraad.
image description

Kom je er niet helemaal uit?

Geen probleem. Wij helpen je vinden wat je zoekt. Gebruik onze zoekfunctie eens of stel je vraag aan een van onze medewerkers!

Bel ons!
image description

Directe informatie

Kom je er niet helemaal uit? Bel ons of probeer eens de zoekfunctie uit!

Contactinformatie

  • Telnr. 0800 0155
  • Email: servicedesk@oomt.nl

Zoekfunctie gebruiken

Zoekfunctie gebruiken

Mis niets

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.

Bedankt, uw aanvraag wordt verwerkt
Voordat je vertrekt...

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.