Erkenning van vaardigheden

In de mobiliteitsbranche verandert veel. Om met die veranderingen mee te kunnen, daagt OOMT alle vakmensen uit om zich verder te ontwikkelen. Die ontwikkeling vindt plaats vanuit de kennis die de vakmens al heeft: zijn of haar basisvaardigheden, het vakmanschap.

fiets-02

Praktijkleren

De basis voor ontwikkeling van je medewerkers wordt dus gelegd in het erkennen van wat je medewerkers al hebben geleerd in de praktijk, maar wat ze niet kunnen aantonen met een diploma. Hiermee krijg jij een goed beeld van het kennisniveau en de vaardigheden van je medewerkers en kan je op basis hiervan ontwikkeltrajecten voor medewerkers inrichten. Heb je hierbij hulp nodig? Maak dan eens een vrijblijvende afspraak met een OOMT-coach bij jou in de regio. OOMT-coaching is gratis voor mobiliteitsbedrijven die afdragen aan OOMT.

Het erkennen van de basisvaardigheden heeft nog een bijkomend voordeel. Als je medewerkers zich erkend voelen, zullen ze met meer plezier naar hun werk gaan.

image description

Kom je er niet helemaal uit?

Geen probleem. Wij helpen je vinden wat je zoekt. Gebruik onze zoekfunctie eens of stel je vraag aan een van onze medewerkers!

Bel ons!
image description

Directe informatie

Kom je er niet helemaal uit? Bel ons of probeer eens de zoekfunctie uit!

Contactinformatie

  • Telnr. 0800 0155
  • Email: servicedesk@oomt.nl

Zoekfunctie gebruiken

Zoekfunctie gebruiken

Mis niets

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.

Bedankt, uw aanvraag wordt verwerkt
Voordat je vertrekt...

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.