Loopbaancoaching van OOMT geeft leidinggevende handvatten
leidinggevende > coaching & ontwikkeling van jou en je team

Haal het maximale uit je team Bied richting aan talentontwikkeling!

Ontwikkeling van jou en je team

Met een goed en gemotiveerd team kan je bedrijf snel inspelen op ontwikkelingen in de markt. Van trendonderzoek tot loopbaancoaching en het leermeesterschap – met deze tools houd je de vakkennis en de motivatie op peil.

Als leidinggevende maak je het verschil

Veel bedrijven hebben te maken met een tekort aan geschoolde medewerkers. Terwijl het aan de voorkant moeilijk is om nieuwe mensen aan te nemen, verdwijnen aan de achterkant medewerkers soms onnodig naar andere bedrijven, naar andere sectoren of naar de WIA. Je wilt je medewerkers dus graag duurzaam inzetbaar houden en er voor zorgen dat ze met plezier naar hun werk gaan. Als je als leidinggevende actief bijdraagt aan de coaching en ontwikkeling van je team blijf je als werkgever aantrekkelijk en hebben medewerkers het meer naar hun zin.

 

Succesvol veranderen

Veranderingen in organisaties gaan vaak gepaard met verwarring, weerstand, chaos, frustratie en angst. Maar dat hoeft niet. Vaak is het net één ingrediënt wat mist om een verandering succesvol te laten zijn. Hoe je succesvol kunt veranderen, dat laten we zien in deze (online) workshop!

revisie-11_300x195

 

Hoeveel werkplezier is er in jouw bedrijf?

Werken jouw mensen met plezier? Is er een goede werksfeer? Geven jullie elkaar voldoende feedback? Doe nu de test en bekijk hoe je een nog betere leider wordt. En wil je daar meteen aan werken? OOMT organiseert daarvoor specials workshops leiderschap.

 

image description

Kom je er niet helemaal uit?

Geen probleem. Wij helpen je vinden wat je zoekt. Gebruik onze zoekfunctie eens of stel je vraag aan een van onze medewerkers!

Bel ons!
image description

Directe informatie

Kom je er niet helemaal uit? Bel ons of probeer eens de zoekfunctie uit!

Contactinformatie

  • Telnr. 0800 0155
  • Email: servicedesk@oomt.nl

Zoekfunctie gebruiken

Zoekfunctie gebruiken

Mis niets

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.

Bedankt, uw aanvraag wordt verwerkt
Voordat je vertrekt...

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.