Booster magazine

Om bij te blijven en te groeien in de mobiliteitsbranche, maakt OOMT voor jou het jaarlijks bewaarexemplaar Booster magazine. Dit magazine biedt je inspiratie, binding met je vakgenoten en een bron van kennis en ervaring. Het staat vol trends en ontwikkelingen uit de branche en geeft informatie over jouw eigen ontwikkelingsmogelijkheden. Booster is hét magazine voor iedereen die mee wil gaan met de tijd en op de hoogte wil blijven in z’n vakgebied.

Booster zomermagazine 2023

In de nieuwste Booster zie je de nieuwste e-voertuigen en vertellen je waarom leermeesters zo belangrijk zijn. Ben jij een adrenaline-junkie? Kijk dan hoe een afdaling op de ‘Mountain of hell’ eruit ziet. Op pagina 18 lees je de bijzondere uitvinding van slimme studenten. Kijk ook vooral hoe de mannen van 2CV Garage een eend elektrisch maken. Dit en meer lees je in deze editie. Enjoy!

Lees het magazine

Editie 2023

Work hard, play hard. Vier waaghalzen crossen in de modder. Anderen sleutelen liever aan hun bijzondere voertuig. Als je maar plezier hebt! Ook in je werk. Maar wat vindt jong talent eigenlijk van hun baan in de mobiliteitsbranche? Hoe kun je jongeren behouden? Dit en veel meer lees je in dit magazine.

Lees het magazine

Editie 2022

Deelvoertuigen, wat moet je ermee? Als we alles gaan delen, is dat dan een kans of bedreiging? En is waterstof nou echt de toekomst? Kun je een V8 in een Mini proppen? Dat en veel meer lees je in dit magazine.

Lees het magazine

 

Editie 2021

In dit magazine lees je onder meer hoe je de nieuwste techniek de baas blijft, waarom e-learning ook voor jou kan werken, of de auto jou nog nodig heeft en wat 3D-printing voor de fietsbranche betekent.

Lees het magazine

 

Verspreiding

Is jouw bedrijf aangesloten bij OOMT? Dan ontvang je net als 85.000 andere vakmensen in de mobiliteitsbranche automatisch in januari Booster magazine op je mat. Niet ontvangen of een adreswijziging doorgeven? Mail naar servicedesk@oomt.nl

Voordat je vertrekt...

Schrijf je in voor de OOMT nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van OOMT en de ontwikkelingen binnen de mobiliteitsbranche.

"*" geeft vereiste velden aan

DD dash MM dash JJJJ
Wanneer je op 'Houd mij op de hoogte' klikt, ga je akkoord met onze privacy policy.